Reserveren

Beveiligd online boekingssysteem

Beste prijsgarantie!

Bekijk Hotel Rotterdamop de kaart

Hotel Rotterdam
Schiekade 658
3032 AK Rotterdam

info@hotel-rotterdam-city.nl
t +31 10 466 3344
f +31 10 467 5278

KvK: 24129877
BTW: NL 0039 89 823 B01

Arrangementen

 Rotterdam, Manhattan aan de Maas

Rotterdam is de stad van mooie architectuur, watertaxi’s, oneindig veel shopmogelijkheden, hippe uitgaansgelegenheden, Ahoy, het Luxor Theater en daarnaast heeft het natuurlijk één van de grootste havens ter wereld. Vanaf de platforms van de bekende Euromast heeft u een spectaculair uitzicht over de stad en de havens. Als u uw hoogtevrees weet te bedwingen en de roterende lift instapt, komt u helemaal tot de 185 meter hoge top van de markante toren. En de echte doorzetters beklimmen, na een bezichtiging van de Laurenskerk, ook nog de 300 treden van de toren voor een spectaculair uitzicht.

Staat u liever met beide benen op de grond en bent u stiekem een winkelliefhebber? Ook dan kunt u in Rotterdam uw hart ophalen. Rotterdam is met de bekende Coolsingel (en na een bezoek aan deze straat snapt u éindelijk waarom het zo’n gewilde Monopolystraat is) en zijn ’Koopgoot’ een walhalla voor shoppers. U vindt er tal van winkels, zowel luxe kledingzaken als grote ketens en kleine boetiekjes.

En op steenworp afstand (lees: een leuke wandeling van 10 minuten) van dit alles verblijft u 1 nacht in een modern en stijlvol hotel. 

Nog fit, maar geen zin om de deur uit te gaan? De gezellige bar is tot middernacht open. Daarnaast kunt u voor frisdrank, bier, wijnen en verschillende snacks terecht bij de ’Maxibar’ van de receptie.

2-daags arrangement
€ 45,00 
per persoon per nacht
prijs bij bezetting van twee personen per kamer en op basis van beschikbaarheid.


Deze aanbieding is inclusief:

1x overnachting in City Suite van Hotel Rotterdam
1x uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen
1x voucher voor welkomstdrankje
Gratis toegangskaart Holland Casino
Stadsplattegrond